Kiinnostuitko tuotteistamme tai palveluistamme?

lähetä viesti

Venevaraosat

Varaosien merkkiedustuksiimme kuuluvat Yamaha, Mercury, MerCruiser, Mariner,  Honda Marine, Suzuki, Yanmar, Tohatsu sekä Volvo Penta. 

Voit tilata helposti haluamasi varaosat suoraan verkkokaupastamme - mikäli et löydä hakemaasi, otathan yhteyttä meihin, hyllystämme saattaa löytyä oikea osa sinulle! Muutaman päivän toimitusajalla kaikki alkuperäisvaraosat.

Mikäli et ole varma osan soveltuvuudesta - kysy ensin meiltä.

Mercuryn ja Marinerin varaosat ovat yleisesti samanlaiset yhdeksänkymmentäluvulta saakka, mutta mikäli olet epävarma osan soveltuvuudesta, tarkistathan asian meiltä.

Muistathan, että säännölliset huollot pitävät veneet vesillä!

Meiltä mm. seuraavat Tohatsu varaosat
Löydät valikoimistamme mm. alla listatut Tohatsun varaosat, jotka ovat tilattavissasi kätevästi verkkokaupastamme nopean toimituksen kera. Alkuperäiset Tohatsu-varaosat ja tarvikkeet ovat varma ja turvallinen valinta, kun uskollinen perämoottorisi kaipaa huoltoa tai korjausta - tällöin kannattaakin ilman muuta käyttää vain parhaita alkuperäisosia ja -tarvikkeita. Verkkokaupastamme löytyvien Tohatsun varaosien lisäksi meillä on lisää valikoimaa varastostamme, joten mikäli etsimääsi osaa ei löydy netistä, kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä lisää! 

Tohatsu öljynsuodatin, 4-tahtisiin

Tuotenumero: 3R0-07615-FIN

Tohatsu peräöljytulpan tiiviste, 1 kpl

Tuotenumero: 332-60006-0

Tohatsu F2.5, F3.5 hv potkurin murtosokka

Tuotenumero: 309-64126-1

Mercury DFI / Optimax öljy, 4 litraa (sopii myös Tohatsun TLDI-koneille)

Tuotenumero: 858037QB1

Mercury hätäkytkimen naru (sopii myös Tohatsun moottoriin)

Tuotenumero: 823054Q